Termid:130

Pentru orice intrebare sau idee,
te invit sa ma contactezi

Cand nu sunt pe deal la cules, de obicei raspund in 24 ore 😉

Organic Joy pe facebook

 

Organic Joy

Folosind darurile pe care le avem de la Natura si studiind retete stravechi, am creat o gama de produse destinate vitalizari, intineririi, echilibrarii si tonificarii corpului si organismului. Utilizand intelepciunea veche a stramosilor, ne bucuram de natura si tainele medicinei naturiste, obtinand cele mai bune si naturale produse pentru baie si ingrijire personala. Presa, este o inventive proprie care a luat nastere in urma cu 5 ani imbunatatind-o si perfectionand-o de-a lungul anilor, am construit cea mai fiabila eficienta si stabila presa organica, pentru a produce cel mai Natural, proaspat si organic ulei, ce ofera un efect terapeutic si cosmetic real. Folosesc doar plante, flori si seminte pentru a prepara cele mai naturale produse - uleiuri aromate, unturi de corp si turtite de plante pentru baie. Modalitatea de presare este cea care ofera calitatea de "Organic" uleiurilor si le face distincte, uleiuri vi, bucurii ale vieti. Tehnica de presare pe care o folosesc, este o tehnica veche, simpla metoda de presare pe care o foloseau si stramosii nostrii, care obtineau uleiuri, elixire, balsamuri si parfumuri, prin presare lenta la rece, in mod manual, fara procesare termica, din Flori Plante si seminte. Rezultatul presarii a Florilor, Plantelor si Semintelor sunt „Turtitele pentru baie”, care prin comprimare, decomprima rasinile substituite in fibra plantelor, astfel ele infuzeaza de 10 ori mai repede si putem beneficia de o baie cu plante in doar 15 minute ce nu necesita fierberea, (proces prin care am denatura compusilor organici substituiti in plante). Pentru o viata frumoasa si sanatoasa Sava Raul
Organic Joy
Organic Joy shared The Sacred Plant's video.miercuri, aprilie 18th, 2018 at 11:08pm
>>> PROVOCARE DE OBSERVARE A NATURII <<<

Ca tot a venit primavara si natura isi arata iar magia ei prin mii si mii de forme, va provoc sa dedicam timp observarii ei, acolo unde micile detalii scot la iveala adevarate opere de arta.
Postati aici din observarile voastre (poze sau impresii cu flori, frunze sau alte forme naturale care va surprind placut), astfel incat sa se bucure de descoperirile voastre si alti iubitori de natura.

<3 Dam startul expozitiei de minuni vii ale naturii pe peretele virtual Organic Joy! Cu bucurie!

Putina inspiratie aici:
Organic Joy
The Sacred Plant
Sacred geometry is an ancient art and science which reveals the nature of our relationship to the cosmos. These geometrical patterns are a mathematical sequence that show up as spirals in a variety of these beautiful plants!
Organic Joy
Organic Joy shared Green Renaissance's video.marți, aprilie 17th, 2018 at 1:15am
Hai la o sesiune de terapie in padure! <3 Cel mai bun psiholog e natura, fara dubii!
Organic Joy
Green Renaissance
What if trees could improve our health? "I hold onto the tree, try to breathe in its scent, feel its presence".
Organic Joy
Organic Joy added 2 new photos.duminică, aprilie 15th, 2018 at 8:49pm
Pentru culegatori .. si nu numai !

Cum recunoastem Coada Calului?

Coada Calului - Equisetum Arvense - planta medicinala, si de uz gastronomic in stadiul tanar - este cea pe care dorim sa o culegem atunci cand iesim in Natura. Celelalte variatiuni, des intalnite in arealuri similare, Equisetum Palustre (Barba Ursului) si Equisetum Telmateia (Coada Calului Gigant), desi contin compusi similari cu E. Arvense, mai contin si compusi toxici organismului uman. Chiar daca stiintific, se specifica ca aceste toxine se distrug prin supunerea la procedee termice, deci prin fierbere, gatire, etc, este mai bine sa ne indreptam atentia spre E. Arvense - Coada Calului.

Coada-calului (E. Arvense) este bogata in minerale, cel mai important fiind siliciul, datorita efectelor sale antiartritice si de tonifiere a tesutului conjunctiv.

Astfel, cum putem deosebi E. Arvestre de E. Palustre si E. Telmateia in stadiul tanar si matur?

Va prezint o ilustratie pentru a putea observa diferentele:
Organic Joy
Organic Joy posted 5 photos.duminică, aprilie 15th, 2018 at 5:21am
Daca a-ți iesit in Natura, nu ratati aromaterapia de primavara cu mireasma copacilor inforiti <3 #Love&JoyTheNature Foto: @m.y.bodyjournal @ Hunedoara County
Organic Joy
Organic Joy added 3 new photos.vineri, aprilie 13th, 2018 at 6:11pm
>>> E VREMEA FLORILOR DE PODBAL <<<

Podbalul este una din plantele medicinale folosite de mii de ani de doctorii populari, dar si de somitati in stiinta medicala, ca Hipocrate, Dioscoride, Plinius, Avicena. Toti au evidentiat calitatile terapeutice ale plantei care ajuta in vindecarea bolilor pielii si ale aparatului respirator. Cercetarile medicale contemporane le-au dat dreptate invatatilor antici. In frunzele de podbal au fost descoperite vitamina C, inulina, carotenoide, acid tartric si malic, mucilagiu si multe altele.

Desi in frunze se gasesc cele mai multe principii active vindecatoare, florile sunt si ele curative. Cateva dintre utilizari:

- RACEALA: Un pahar de flori uscate se infuzeaza cu apa clocotita, pana cand temperatura apei coboara la temperatura corpului (37-38 grade C). Infuzia se toarna pe piept si pe spatele bolnavului, apoi zonele respective se freaca cu un amestec din 150 ml tuica si o lingurita de miere de albine.

- TUSE: Tuse. Se amesteca in parti egale flori si frunze de podbal, flori de lumanarica, mierea-ursului si patlagina ingusta. Se iau 2 lingurite de amestec si se oparesc cu 250 ml de apa. Se bea lichidul cald, inghititura de inghititura, 3 cesti pe zi, indulcit cu miere de albine.

AI GRIJA: Dozele mari de podbal sunt toxice, datorita pirolizidinei, un alcaloid care poate afecta functionarea ficatului sau plamanilor.

Sursa: Formula AS
Organic Joy
Organic Joy shared 李子柒's video.joi, aprilie 12th, 2018 at 7:14pm
📜 DESPRE HÂRTIE: ÎNAPOI LA ORIGINI & MANIFEST DE RESPECT AL RĂDĂCINILOR MESTEȘUGURILOR TRADIȚIONALE

Hârtia a apărut în China, către sfârșitul sec. al III-lea î.Hr., în timpul împăratului Chiuangdi (dinastia Qin).

Despre Tsaï Loun, Ministrul chinez al Agriculturii puțini au auzit, însă el este cel care a înțeles importanța hârtiei și în anul 105 d.Hr. a definit arta fabricării hârtiei și obținerea unei hârtii fine și de calitate cât mai bună din fibre de bambus, scoarță de dud sau din in și cânepă.
Organic Joy
李子柒
手工造纸的起源最早可追溯到公元前2世纪时的西汉初年,那时我们的祖先便开始用麻皮和树皮制成最原始的纸张。在这个已经拥有了大量机械化生产纸张的年代,但愿我们还能知晓祖先们是怎样用一双手,让中国成为了世界上最早发明纸的国家!

www.organicjoy.ro
© 2016. Toate drepturile rezervate

Lasa Natura sa iti ingrijeasca trupul si sufletul!

CLOSE

Book a free info session

Find out more about Netherlands and study conditions with a live skype call with one of our ambasadors.

Book your free 30 minutes session now.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Join our
amazing Newsletter

Find out student hacks and tips&tricks for an amazing studying and living in the Netherlands

Email address*

Full Name*CLOSE

Book the Pre-Admission
STUDENT GUIDING SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the
ACCOMMODATION SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the ALL IN
STUDENT GUIDING PACKAGE

[contact-form-7 404 "Not Found"]