#Cure si Remedii

Baie vitaminizanta cu struguri proaspeti

Baie cu struguri

Baie cu struguri proaspeti!

Astept toamna din multe motive, dar un element important pe lista mea anuala sunt strugurii mici si negri, dulci si parfumati, pe care ii gasesc dupa finalul lui septembrie. In fiecare toamna imi fac stocul de struguri, pe care ii iau proaspeti si ii usuc, pentru a-i folosi apoi in compozitia cremelor si uleiurilor naturale. Strugurii au un complex mare de vitamine care aduc un aport puternic de vitalitate pielii.

Pe langa uscare, toamna de toamna ma bucur de una din cele mai senzationale bai pe care le-am incercat: baia cu struguri proaspeti.

 

 

baie cu struguri

 

Cum procedam?

Luati 2-3 ciorchini de struguri negri, bine copti. Este important sa fie cat mai naturali. Ii puteti gasi la o ruda la tara, sau pe tarabe la piata. Puneti-i intr-un saculet sau panza de tifon, apoi pregatiti apa de baie, sau de dus. In baie masati intreg corpul, fata si parul, storcand saculetul cu struguri pe piele. Folositi saculetul exact asa cum ati folosi un sapun. Mustul proaspat se va elibera si va vitaminiza intreaga piele.  Lasati-l mustul proaspat sa actioneze 5-10 minute si pe fata. Este cea mai vitaminizanta baie, foarte buna pentru piele, pentru sistemul imunitar si intreg organismul!

In compozitia strugurilor intra vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, D si P, ca si saruri minerale, precum cele de fier, sodiu, calciu, potasiu, fosfor, magneziu, clor, siliciu, mangan, arsen si crom. Flavonoidele din struguri vegheaza la sanatatea arterelor, capilarelor, ligamentelor, tendoanelor, a sistemului imunitar si a pielii.

 

cosmetica struguri

 

Rolul strugurilor este si de protectie antitumorala si de reglare endocrina. O echipa de cercetatori de la Universitatea Harvard a descoperit un ingredient in mustul de struguri care prelungeste durata de viata cu pina la 80%. Flavonoidele au o activitate antioxidanta superioara de 50 de ori vitaminei E si de 20 de ori vitaminei C. Astfel strugurii imbunatatesc si revitalizeaza pielea, aceasta recapatandu-si aspectul sanatos si tanar.

Baia cu struguri ofera stralucire pielii, netezeste, curata si mentine pielea tanara. Ajuta la reabsorbirea porilor inestetici si la repigmentarea normala a pielii. Struguri au, de asemenea, efecte stimulente asupra gonadelor si glandelor cortico-suprarenale, glande ce secreta o buna parte din hormonii frumusetii feminine.

Asa ne revitalizam pielea si intreg organismul … toamna!

Cu bucurie!
Sava Raul

Magazin Organic joy


Creme si Elixiruri Naturale | Turtite din plante pentru baie | Ceaiuri si Remedii


100% Naturale, proaspete si vii!


obtinute prin presare la rece

Viziteaza magazin

Pentru orice intrebare sau idee,
te invit sa ma contactezi

Cand nu sunt pe deal la cules, de obicei raspund in 24 ore 😉

Organic Joy pe facebook

 

#100 - This Page may not be public. Here are some possible solutions to fix the error.

www.organicjoy.ro
© 2016. Toate drepturile rezervate

Lasa Natura sa iti ingrijeasca trupul si sufletul!

CLOSE

Book a free info session

Find out more about Netherlands and study conditions with a live skype call with one of our ambasadors.

Book your free 30 minutes session now.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Join our
amazing Newsletter

Find out student hacks and tips&tricks for an amazing studying and living in the Netherlands

Email address*

Full Name*CLOSE

Book the Pre-Admission
STUDENT GUIDING SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the
ACCOMMODATION SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the ALL IN
STUDENT GUIDING PACKAGE

[contact-form-7 404 "Not Found"]