Magazin Organic joy


Creme si Elixiruri Naturale | Turtite din plante pentru baie | Ceaiuri si Remedii


100% Naturale, proaspete si vii!


obtinute prin presare la rece

Viziteaza magazin

Pentru orice intrebare sau idee,
te invit sa ma contactezi

Cand nu sunt pe deal la cules, de obicei raspund in 24 ore 😉

Organic Joy pe facebook

 

Organic Joy

Folosind darurile pe care le avem de la Natura si studiind retete stravechi, am creat o gama de produse destinate vitalizari, intineririi, echilibrarii si tonificarii corpului si organismului. Utilizand intelepciunea veche a stramosilor, ne bucuram de natura si tainele medicinei naturiste, obtinand cele mai bune si naturale produse pentru baie si ingrijire personala. Presa, este o inventive proprie care a luat nastere in urma cu 5 ani imbunatatind-o si perfectionand-o de-a lungul anilor, am construit cea mai fiabila eficienta si stabila presa organica, pentru a produce cel mai Natural, proaspat si organic ulei, ce ofera un efect terapeutic si cosmetic real. Folosesc doar plante, flori si seminte pentru a prepara cele mai naturale produse - uleiuri aromate, unturi de corp si turtite de plante pentru baie. Modalitatea de presare este cea care ofera calitatea de "Organic" uleiurilor si le face distincte, uleiuri vi, bucurii ale vieti. Tehnica de presare pe care o folosesc, este o tehnica veche, simpla metoda de presare pe care o foloseau si stramosii nostrii, care obtineau uleiuri, elixire, balsamuri si parfumuri, prin presare lenta la rece, in mod manual, fara procesare termica, din Flori Plante si seminte. Rezultatul presarii a Florilor, Plantelor si Semintelor sunt „Turtitele pentru baie”, care prin comprimare, decomprima rasinile substituite in fibra plantelor, astfel ele infuzeaza de 10 ori mai repede si putem beneficia de o baie cu plante in doar 15 minute ce nu necesita fierberea, (proces prin care am denatura compusilor organici substituiti in plante). Pentru o viata frumoasa si sanatoasa Sava Raul
Organic Joy
Organic Joymiercuri, februarie 21st, 2018 at 6:08pm
Vine vine primavara >> :D <<
Organic Joy
Organic Joy
Organic Joy updated their cover photo.marți, februarie 20th, 2018 at 7:02pm
Organic Joy
Organic Joy updated their cover photo.marți, februarie 20th, 2018 at 7:02pm
Organic Joy
Organic Joymarți, februarie 20th, 2018 at 6:52pm
De sambata va astept la Muzeul Taranului Roman cu Martisoare aromate si ceai <3
Organic Joy
Organic Joy added 2 new photos.luni, februarie 19th, 2018 at 11:42pm
>>> Despre RIDICHEA DE IARNA ( ridichea neagra) <<<

Ridichea neagra (Raphanus niger) este calda, dezicativa, aperitiva absteriva si atenuanta. Radacina sa este folosita in primul rand pentru a sfarama si a elimina piatra din rinichi, pentru a provoca urina si menstruatia si pentru a elimina obturatiile ficatului si ale splinei. Pe langa aceasta, este excelent in a purifica de mucus. Sucul sau este bun pentru bolile de rinichi si bolile vezicii urinare cauzate de mucozitati sau de pietre; si acelasi suc amestecat cu putin zahar este remarcabil pentru a curata stomacul si plamanii si pentru a vindeca tusea si astmul, cauzate de aceste substante vascoase (mucus).

ANTROPOZOFIE

In familia cruciferelor, sunt plante umplute pe toate partile cu forte eterice. Ele ajuta corpul vital eteric sa distruga energetic albumina din mancare, sa supuna si sa domine natura lor straina, sa le ucida, apoi sa revitalizeze ceea ce a fost omorat pentru a-l integra in organismul uman. Pentru aceasta sunt folosite plantele care formeaza substante aromatice sulfuroase ( cum este ridichea neagra) pentru ca sulful favorizeaza vitalizarea albuminei.
Accelereaza si energizeaza fenomenele vitale. Aici un impuls caloric patrunde in procesele vegetative, iar caldura produce substante incarcate cu foc al carui ciclu vegetal este dus la bun sfarsit.

Sursa: 214 elixire alchimice (Toni Ceron)
Organic Joy
Organic Joy shared their photo.vineri, februarie 16th, 2018 at 7:51pm
De 6 ani la Muzeul Național al Țăranului Român >> :D <<

www.organicjoy.ro
© 2016. Toate drepturile rezervate

Lasa Natura sa iti ingrijeasca trupul si sufletul!

CLOSE

Book a free info session

Find out more about Netherlands and study conditions with a live skype call with one of our ambasadors.

Book your free 30 minutes session now.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Join our
amazing Newsletter

Find out student hacks and tips&tricks for an amazing studying and living in the Netherlands

Email address*

Full Name*CLOSE

Book the Pre-Admission
STUDENT GUIDING SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the
ACCOMMODATION SERVICE

[contact-form-7 404 "Not Found"]
CLOSE

Book the ALL IN
STUDENT GUIDING PACKAGE

[contact-form-7 404 "Not Found"]